Как да изградим успешен интернет сайт?

Имате само 10 секунди за да привлечете посетителите във вашия уеб сайт! ПЪРВИТЕ 10 СЕКУНДИ СА РЕШАВАЩИ за успеха на вашия уеб сайт!
Ако в тези броени мигове не дадете на посетителите си сериозна причина да останат във вашия сайт, те просто кликват с мишката и отиват ... при конкурентите ви ...

Прочетете нашите авторски статии ... Те ще ви помогнат да задържите ВАШИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ ВЪВ ВАШИЯ САЙТ ...Стъпките към вашия успешен Интернет сайт:

1. Подготовка на материалите

Успехът на вашия сайт зависи не само от вашите дизайнери, но и от самите вас! От качествата на информацията и текстовете, които ВИЕ ще трябва да подготвите за вашия сайт.

Мислете за сайта си като за списание за вашата фирма, което трябва да издадете. За да издадете това "списание", естествено, трябва предварително да подготвите неговата структура (какви секции да съдържа) и неговото съдържание - текстове, илюстрации, схеми, фирмени знаци и т.н.

Не вярвайте на дизайнери, които ви обещават да изградят за вас "високо професионален" сайт без вие изобщо "да си мръднете пръста"! Каквито и дизайнери да наемете, те ще могат само да усилят или да намалят ефекта от вашето съдържание.

Ако пренебрегнете тази предварителна и много важна стъпка в изграждането на сайта, обричате се да хвърлите на вятъра парите, които ще заплатите за изграждането му.

За да си изработите правилен подход към сайта и да подготвите добри текстове, които да направят вашия сайт успешен, прочетете статиите Защо ми е уеб сайт?, Откъде да започна?, Няколко съвета за съдържанието на вашия уеб сайт, Заблудите на Интернет и Десетте Божи Заповеди за успешен сайт.

2. Избор на пакет

След като разполагате с повечето от текстовете за вашия сайт, вече би трябвало да имате и представа какъв ще е общият обем на сайта. Колко страници ще включва, какви илюстрации ще бъдат нужни и какви други функционалности (като търсачка или форма за контакт) ще са ви необходими.

Затова и следващият етап е да изберете ценовия пакет, който ще ви е нужен. Разгледайте нашата страница с оферти и не пропускайте да си "поиграете" с нашия ценови калкулатор, който ще ви даде ясна представа колко приблизително ще ви струва сайта.

Не забравяйте, че всички ценови пакети са гъвкави. Към тях винаги могат да се добавят и изваждат елементи така, че услугата възможно най-пълно да покрие вашите нужди. Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси.
Ние никога няма да ви откажем помощта си.

3. Изграждане на сайта

Ако досега не сте го направили, сега вече наистина е време да се свържете с нас :-)

Изпратете ни всички материали, които сте подготвили, заедно със структурата на сайта (елементите в менюто) така, както вие ги виждате. Ние ще ви отговорим или с въпроси, които да ни помогнат да придобием ясна представа за вашите виждания, или с крайна ценова оферта за изграждането на вашия сайт.

Начинът и етапите, през които ще премине изграждането на вашия сайт, вижте в тази страница.

4. Регистриране име на домейн

Името на домейна, в който ще бъде инсталиран вашия сайт е важно! То се превръща в част от идентификацията на вашата фирма и ще бъде част от всеки ваш рекламен материал.

Какво точно представляват домейните и как да си регистрирате име на домейн, прочетете в тази страница.

Обърнете особено внимание на подбора на това име. Какво трябва да знаете за да си изберете добро име за вашия домейн ще разберете от тази статия.

Ако нещо в регистрацията на домейни не ви е ясно, или просто не ви се занимава с това, ние бихме могли да направим тази регистрация вместо вас. Обадете ни се.

5. Хостинг

След като вече имате ваше име на домейн, нужно е да наемете и Интернет пространство (част от сървър), в което да инсталираме вашия сайт. Услугата по отдаване под наем на Интернет пространство се нарича хостинг.

Какво точно представлява хостингът, какви особености има и как да наемете хостинг услуга, прочетете в тази страница.

Както винаги, ако нещо не ви е ясно и имате нужда от помощ, свържете се с нас, а ако не ви се занимава с тези технически детайли, ние отново можем да направим това вместо вас. Обадете ни се.

6. Поддръжка

Няма нищо по-безсмислено от стар вестник и неактуален сайт! Веднъж изграден, вашият сайт ще се нуждае от редовна поддръжка и актуализация на информацията в него.

Повечето от нашите пакети включват инсталирането на система за онлайн актуализация, чрез която вие сами ще сте в състояние да актуализирате основната част от съдържанието във вашия сайт.

В случай обаче, че нямате възможност да правите това или се нуждаете от по-сложни актуализации, ние предлагаме както абонаментна поддръжка на всички свои клиенти, така и поддръжка при нужда, без специален договор. Свържете се с нас за всички подробности.

Още по въпроса, прочетете тук.

Благодарим Ви че сте тук.
автор: Атанас Георгиев
Автор на този сайт и всички статии в него.

Вие четете оригиналната авторска статия. Кликнете тук за да научите за фалшификатите ...

Пълна версия | Мобилна версия