Стандартен базов уеб дизайн пакет

Стандартен базов уеб дизайн пакет

Стандартният базов пакет (наричан още "стартов пакет" или "Basic") е добре премислена съвкупност от услуги, чрез които ще притежавате съобразен с вашите изисквания, минимален по размер, но пълноценен уеб сайт, оптимален като съотношение между функционалности и цена. Опционалната система за онлайн редактиране на страниците в сайта позволява сами да променяте текстовете във вече изградените страници.

Стартовият пакет е вашата първа и най-съществена стъпка в Интернет.


» Какво включва пакета?

Пакетът включва:

Общ графичен дизайн и програмна среда
Техническо решение на сайта - статичен.
Използвани технологии за изграждане - HTML, CSS, PHP
Вътрешни страници - до 5 бр.
Обработка и включване на графични елементи - до 10 бр.
Структурирано меню
Активна онлайн форма за контакт
Инсталация, настройка и едномесечна безплатна поддръжка


» Каква е цената?


.: ЦЕНА НА ПАКЕТА - 490 лв. :.
Срок за изпълнение: 5 работни дни
след предоставяне на всички изходни материали

» Пет страници не са ли малко?

Стара истина е, че и най-дългият път започва с една крачка - първата.
Важното е тя да бъде в правилната посока!

При нас идват много собственици на сайтове, които преди това са дали парите си за огромни, тежки и сложни сайтове, които просто не им вършат работа. Посетителите им са малко, а инсталираните (и заплатени) функционалности като форуми, галерии, книги за гости, кошници за пазаруване и други подобни, не се ползват от никого. Изводът е очевиден: те просто не са се нуждаели от всичко това!

Затова и ние винаги съветваме нашите клиенти да прилагат подхода "стъпка по стъпка". Не инвестирайте в нещо, от което не сте сигурни, че се нуждаете! Направете първата стъпка - изградете професионален, но минимален като обем и функционалности сайт, който впоследствие разширявайте и допълвайте в зависимост от интереса на потребителите и вашите нужди.

Именно това предлага нашият Базов пакет.

» Както Ви дава този пакет?

Този пакет е типичната първа стъпка за установяване на присъствие в Интернет.

Прилаганите методи (ръчно програмиране на HTML/CSS/PHP кода) позволяват всяка една от страниците да се оптимизира за търсещи машини поотделно, което води до съществено повече шансове за по-доброто класиране на сайта в Google.

Тази технология освен това дава практически неограничени възможности за последващо развитие и разширяване на сайта с допълнителни функционалности като новини, форуми, фотогалерии, книги за гости и т.н.

Пакетът е перфектното решение за малка или средно голяма фирма.

» За какво не е подходящ този пакет?

В случай че се нуждаете често добавяне на нови страници или новини в сайта и искате да правите това сами, за вас по-по-ходящ би бил Разширеният пакет.

Пълна версия | Мобилна версия