Често задавани въпроси

Как да си поръчаме сайт при вас?

Ето стъпките, които да следвате:

1

Свържете се с нас, като ни съобщите за вашите желания, нужди и предпочитания относно сайта, който искате да построим.

2

Веднага щом получим вашето искане, ние ще ви отговорим с предварителна оценка за вашия проект, заедно с някои въпроси, които да изясним с оглед успешното изработване на сайта.

3

След като веднъж определим изискванията, цената и сроковете на изпълнение (за това може да се наложи и лична среща с вас или ваши представители), ще започнем изграждането на вашия сайт. На този етап ще е нужно да потвърдите вашата ангажираност в проекта, превеждайки по нашата банкова сметка 50% от уговорената сума. Всички плащания при нас се извършват по банков път, срещу издадена фактура.

4

От този момент ние ще започнем работа по вашия сайт. Първо ще ви предложим да одобрите графичен проект на сайта, и след като получим вашето одобрение, ще продължим със същинското изграждане на сайта. Във всеки етап от нашата работа, ще имате възможност да следите онлайн процеса на изграждането на вашия сайт и, при нужда, да правите забележки и коментари.

5

Щом приключим изграждането, вие ще трябва да одобрите вече напълно готовия сайт. Ние гарантираме, че ще положим всички възможни допълнителни усилия, за да бъдете удовлетворени от обема и качеството на работа, в съответствие с предварителните ни уговорки. Едва тогава ще преведете и останалите 50% от уговорената сума.

6

В този последен етап, вашият сайт ще бъде инсталиран на окончателното си място (уеб сървър) и ще бъде интензивно тестван в реални условия (real-life test). След пускането на сайта онлайн, ние ще поемем безплатно поддръжката му през първия месец.

7

Дори и след изграждането на вашия сайт, ние няма да ви изоставим. При желание от ваша страна, ние ще поемем поддръжката на сайта, като ще можете да избирате или абонаментен договор за поддръжка, който ви дава право на 50% отстъпка от стандартната ни часова тарифа, или поддръжка "при поискване", при която работите по вашия сайт ще се таксуват по стандартната ни тарифа, но затова пък няма да заплащате никакви месечни такси, в случай че не се нуждаете от чести актуализации.

Свържете се с нас ...

« Предишен въпросСледващ въпрос »Ако сте се сдобили със сайт, който не изпълнява добре своите функции, изпратете ни неговия адрес. От нас ще получите безплатен анализ за основните му преимущества и недостатъци. Анализът е абсолютно безплатен за вас и с нищо не ви ангажира!
Пълна версия | Мобилна версия