Услуги по уеб дизайн и поддръжка на уеб сайтове

Предлагаме специализирани услуги в областта на анализа, изграждането и поддръжка на уеб сайтове:

» Проектиране и изграждане на Интернет сайтове

Ако все още нямате проектиран и изграден сайт, ние ще го изградим за вас.

Всички построени от нас сайтове са съобразени с нуждите и вкусовете на всеки отделен клиент, разработени с помощта на ефективни и доказани в практиката Интернет технологии - ръчно програмиране на езиците HTML и CSS, високо оптимизирани, бързо зареждащи се графични елементи, и всичко това базирано на най-стабилната PHP сървърна платформа. Бихме могли да приложим и Flash технологии, но пестеливо, с вкус и само при доказана нужда.

Разгледайте нашият базов пакет уеб дизайн услуги, както и нашият бестселър - пакетът фирмен сайт със CMS. За повече подробности, вижте и нашата пълна ценова листа за уеб дизайн услуги.

Още информация относно етапите, през които ще премине вашият проект, можете да прочетете тук.

» Функционални анализи на съществуващи сайтове

Свидетели сме на много случаи, в които недостатъчно ясно поставените изисквания, в комбинация с вечния стремеж на дизайнерите към самоизява, довеждат до изграждане на добре изглеждащи, но напълно нефункционални, объркващи и неефективни сайтове.

Ако вече сте се сдобили с такъв сайт, ние ще подготвим за вас подробен и аргументиран доклад за неговите качества и недостатъци, заедно с обосновани предложения за промяна.

» Ре-дизайн и доразвиване на съществуващи сайтове

Ако вече имате сайт, но той не е това което сте очаквали или от което се нуждаете, ние отново можем да помогнем. Ще направим ре-дизайн на сайта, като запазим всичко, което може да бъде запазено от стария сайт, като по този начин ви спестим повторното плащане за работа, която вече е свършена и може да се ползва.

» Анализ и оптимизиране за търсещи машини

Доказан факт е, че не по-малко от 80% от трафика към всеки сайт в Интернет идва от търсещите машини, и най-вече от Google.com.

Освен богат опит в областта на оптимизирането на текстовете в отделни уеб страници и цели сайтове, ние разполагаме със специализирани средства за анализ, с които прецизно да измерим и анализираме настоящото състояние и шансовете вашият сайт да заеме водещи позиции в търсещите машини. На тази основа ще създадем за вас предписания за промяна в текстовете или структурата на вашия сайт, така че той да бъде по-успешно сканиран от търсещите машини и класиран от тях на челни позиции при търсенията.

» Създаване и редактиране на текстове

Интернет е нова медия със свои специфични особености. Писането на текстове за публикуване в Мрежата съществено се различава от създаването на материали, предназначени за печат.

Ако не разполагате с опитен редактор или автор на такива текстове, ние бихме могли отново да ви помогнем. Освен на български език, успешно можем да ви помогнем и със създаване на английски, немски или френски варианти на вашия сайт.

» Абонаментна поддръжка и актуализация на сайтове

Допускането дори и за миг на неактуална информация във вашия сайт е сериозна грешка. Интернет е информационна среда и най-големият коз на един сайт е актуалността на информацията в него.

На нас можете да разчитате за постоянна (абонаментна) поддръжка и актуализация на вашия сайт, като за това само ще е необходимо да ни изпращате по електронната поща новите елементи от сайта. Те ще се появяват във вашия сайт след броени минути!

 » Регистрация на имена на домейни (*)

Да имате собствено име на домейн (от типа www.firma.com или www.firma.net) е атестат за сериозен бизнес и професионално отношение към Интернет. Ние бихме могли да ви помогнем както при подбора на добро име, така и при самата процедура по регистрацията.

» Хостинг (*)

Регистрацията и настройката на хостинг услуга невинаги е по силите на непрофесионалисти. За нашите клиенти ние предлагаме помощта си при извършване на процедурите по регистрация на хостинг сървър, а настройката му, съвсем естествено, е напълно безплатна за всички наши клиенти.

» И още ...

  • Разработване на пълна маркетингова стратегия в Интернет.
  • Развитие на съдържанието, оптимизиране на текстове и позициониране в търсещи машини.
  • Следпроектни проучвания, анализи, консултации.

Атанас Георгиев - управител и главен дизайнер(*) - Хостингът и регистрацията на домейн се предлагат като опции и са предназначени единствено за изградени и поддържани от нас сайтове. Те не се предлагат от нас като отделна услуга.

Пълна версия | Мобилна версия