Какво казват клиентите ни за нас?

Ралф Петров - Фирма Виа България ООД

Раф Петров Работата върви много по-леко, когато възложител и изпълнител са на една вълна.

При BGpro от самото начало усетихме разбиране за целите, които сме си поставили със сайтовеге. Това е изключително важно, за да може в тандем да търсим най-добрите решения.

По време на целия процес на изграждане и актуализация екипът на BGpro се стремеше да постигнем най-доброто съотношение между цена и качество. Така работят истинските професионалисти. Доволни и впечатлени сме не само ние, а и нашите клиенти.

За нас е удоволствие да продължим заедно напред!

Посетете сайта онлайн Ралф Петров
Фирма Виа България ООД
София
www.viabulgaria.com


 

Жечка Николова - Фирма Хеликари ЕООД

Жечка Николова "Благодаря много" е слаб израз на благодарност за работата на екипа на BGpro и специално на г-н Атанас Георгиев, с когото контактувах, по изграждането на нашия сайт.

В нашия случай, от купчинка разбъркана информация, BGpro успяха да направят нещо много добре организирано, при това с минимално участие от наша страна.

Останалите детайли са ценните съвети относно организацията и поднасянето на информация, чудесното дизайнерско оформление, търпението, вниманието към мнението и желанието на клиента (даже когато той не е много наясно какво точно иска), и всичко това на фона на абсолютен професионализъм.

Искрено се надявам и в бъдеще да работим заедно.

Посетете сайта онлайн Жечка Николова
Фирма Хеликари ЕООД
София
www.helicari.com


 

Кръстина Манолова - Дирекция "Образование", Община Варна

Кръстина Манолова Дълго търсих в Мрежата на кого да поверя правенето на сайта.

Избрах BGpro.com с разум и по интуиция. Впечатлиха ме три неща: професионализмът, езиковата култура и отношението към клиента.

Щастлива съм с избора си. Работих с интелигентна фирма и с прекрасен дизайнер. Възхитена съм, че следват кредото си безизкусно и естествено, че подхождат към клиента с точна мяра и перфектен стил. Благодаря на г-н Атанас Георгиев за деликатната съпричастност, за професионалната прецизност, за безспорния вкус и за търпението, с което следваше желанието ми, заедно да сътворим най-доброто, на което сме способни тук и днес.

Фирми като BGpro.com правят живота хармоничен и дружелюбен.

Посетете сайта онлайн Кръстина Манолова
Дирекция "Образование"
Община Варна
www.prolitera.net


 

Виктор Костов - Директор на проект "Свобода за всеки"

Виктор Костов В работата ми с BGpro.com установих, че е възможно български фирми да предлагат качествена услуга и отговорно отношeние без да те обсебват с "величието" си. Комуникацията им, изключително важен елемент за нас, е ясна и директна. В работата си имат философия, която следват, но никога с цел да се доказват излишно или да се наложат над клиента си.

Когато търсехме уеб мастър за нашия проект преглеждах различни доставчици на такива услуги, но това което ме впечатли у BGpro.com беше организираността и подредеността на техния уеб сайт и ясната визия в работата им. Стана ми ясно, че компанията не мисли за това как да се докара, или как да направи бърза и лесна печалба, а как да предостави нещо полезно на хората. Дори на тези, които само биха прочели техния уеб сайт. От това разбрах, че те се грижат за клиентите си.

Първоначалните ни впечатления се потвърдиха в хода на работата ни заедно в последните 7 месеца. Коректността им, както в изпълнение на задачите, така и в бизнес отношенията, е на ниво, което е над общоприетото в българския пазар.

Посетете сайта онлайн Виктор Костов
Директор на проект и
редактор на Интернет изданието "Свобода за Всеки"
www.center-religiousfreedom.com


 

Ева Ямбор - Директор на K-Education, Културконтакт, Австрия

Ева Ямбор С прекрасни впечатления съм от съвместната ни работа с BGpro.com и Атанас Георгиев. Изключително доволна съм от уеб сайта, който те изградиха за проекта ECO NET, както от гледна точка на неговата функционалност, така и откъм графичния дизайн.

Особено приятна изненада за мен беше безпогрешната им работа с нашия тежък многоезичен сайт, изграден в 9 (девет!) езикови версии и включващ много интерактивни елементи.

Изключителни професионалисти! Мога само горещо да ги препоръчам.

Ева Ямбор
Австрийски координатор за сътрудничество в образованието


 

Пълна версия | Мобилна версия